Echtscheidingen komen helaas steeds vaker voor. Wellicht bent u nu zelf ook in deze moeilijke situatie beland. Alsof een verbroken huwelijk zelf al niet zwaar genoeg is, komen er ook nog eens allerlei vervelende zaken bij kijken. Denk bijvoorbeeld aan de verdeling van de inboedel bij een echtscheiding. Het zou ideaal zijn om met niet al te veel kleerscheuren door deze moeilijke situatie te komen, maar hoe doet u dat?

Een echtscheiding kan zwaar zijn. Het ooit zo mooie en romantische toekomstbeeld is volledig in duigen gevallen en een nieuw hoofdstuk breekt aan. Het zou fijn zijn als beide partijen zich zo goed mogelijk door deze zware tijd heen kunnen slaan. Helaas blijkt dit niet altijd het geval te zijn. Buiten de emotionele klappen kunnen u ook nog financiële tegenslagen te wachten staan. De verdeling van de inboedel bij een echtscheiding kan voor een nare en lange nasleep zorgen.

  • Als u in gemeenschap van goederen getrouwd bent, wat gebeurt er dan met uw koophuis?
  • Wat als de verkoop van uw huis veel langer duurt dan de echtscheidingsprocedure?
  • Hoe zit het met een boedelscheiding na samenwonen?
  • Wat betekent een verjaring van boedelscheiding en wat zijn de gevolgen?
  • Wie kan u helpen met uw boedelscheiding?

Het liefst wilt u zo snel mogelijk uw leven weer op de rit krijgen en de moeilijke situatie achter u laten. Een rechtvaardige boedelscheiding is van groot belang om verder te kunnen gaan met uw leven. Een duidelijk financieel inzicht zal u veel rust geven en de mogelijkheid bieden om de toekomst weer met beide handen aan te grijpen.

 

Taspinar Advocatuur is gespecialiseerd in echtscheidingen, zakelijk en betrokken. Met scherpe onderhandelingsvaardigheden en jarenlange ervaring in de advocatuur, bieden zij de juiste advocaat voor uw boedelscheiding aan. Een advocaat die uw situatie begrijpt en samen met u zal streven naar het desgewenste resultaat.

 

Neem direct contact op voor persoonlijk advies over uw boedelscheiding.