Een echtscheiding is een emotioneel uitdagende en stressvolle gebeurtenis in uw leven. Wanneer uw huwelijk stukloopt breekt er een onzekere periode aan waarin het aan u is om aan te tonen waar u als vrouw recht op heeft. Scheiden is een ingewikkeld proces en dwingt u om uw zaken goed op orde te brengen. Hoewel mannen doorgaans zakelijker zijn ingesteld dan vrouwen en beschikken over belangrijke papieren en bewijsstukken, is het noodzakelijk om als vrouw eveneens in het bezit te zijn van deze documenten wanneer u uw scheiding aanvraagt.

Scheiden stopt niet hij het ontbinden van het huwelijk. Er zijn talloze andere zaken die daarbij komen kijken zoals bijvoorbeeld de vaststelling van alimentatie en de verdeling van het huwelijksvermogen. U heeft in deze turbulente tijd genoeg zorgen en kunt u energie goed gebruiken bij de verwerking van uw verdriet en stress. Een goede scheidingsadvocaat helpt u om emotionele zaken juridisch snel en goed af te wikkelen, bijvoorbeeld bij het treffen van een zorgregeling en de bepaling van de hoofdverblijfplaats van de kinderen.

Taspinar Advocatuur houdt rekening met uw persoonlijke situatie en uw belangen en is gespecialiseerd in complexe echtscheidingszaken. Ook wanneer scheiden zonder rechter in uw geval niet mogelijk is. U heeft uiteraard de wens om zo goed mogelijk uit uw scheiding te komen en uw leven na het huwelijk weer op de rit te krijgen. U heeft immers dezelfde rechten als uw man. Een echtscheidingsadvocaat van Taspinar Advocatuur kan u ontlasten en op deze manier de hectiek van een complexe echtscheiding verminderen. Met de hulp van een deskundige echtscheidingsadvocaat wordt u goed geadviseerd, ligt snel scheiden binnen handbereik en vinden wij de juiste oplossingen.

Neem contact met ons op voor al uw juridische vragen.