Het stuklopen van uw huwelijk plaatst u als man in een extra moeilijke positie, omdat de focus bij echtscheidingen vaak op de vrouw ligt. Of het nu gaat om een zorgregeling of de hoofdverblijfplaats van de kinderen: vrouwen ontvangen doorgaans meer sympathie. Als u de oververtegenwoordiging van vrouwelijke echtscheidingsadvocaten en rechters daar bij optelt, kunt u het idee krijgen dat u minder goed uit de scheiding zult komen dan uw vrouw.

Dit onaangename gevoel kan een snelle scheiding in de weg staan en voor wrijving zorgen. U beleeft tenslotte evenveel verdriet en stress als uw vrouw en wilt op een gelijke manier geholpen worden. Een gespecialiseerde echtscheidingsadvocaat wikkelt uw scheiding zorgvuldig af en helpt u op weg met het maken van afspraken voor de toekomst. Laat uw juridische zorgen uit handen nemen in deze onstuimige periode met een deskundige scheidingsadvocaat van Taspinar Advocatuur die rekening houdt met uw positie en persoonlijke belangen. Op deze manier kunt u zich richten op het verwerken van uw verdriet, wat bevorderlijk is voor de verdere afwikkeling van uw scheiding.

Wij zijn gespecialiseerd in complexe echtscheidingszaken, dus ook wanneer scheiden zonder tussenkomst van een rechter niet mogelijk is. Taspinar Advocatuur handelt uw scheiding goed en snel af volgens de laatste regelgevingen, zodat snel scheiden en de oplossing die u wenst bereikbaar wordt. Bijvoorbeeld bij het vaststellen van kinder- en partneralimentatie en het opstellen van een ouderschapsplan kan uw advocaat de best mogelijke oplossingen voor u bieden. U heeft als man genoeg opties om uw huwelijk op een gelijkwaardige manier af te ronden.

Neem contact met ons op om uw scheiding te bespreken en antwoorden te krijgen op al uw juridische vragen.