Mr. M.J.N. Koek

Advocaat

Mw. mr. M. Koek studeerde in augustus 2012 af aan de Vrije Universiteit te Amsterdam, in de afstudeerrichtingen Internationaal- en Europees Recht en Privaatrecht.

Tijdens haar studie heeft zij zich verdiept in het personen- en familierecht en het vreemdelingenrecht, gezien de vele raakvlakken maar ook het spanningsveld tussen deze twee rechtsgebieden.

Na haar studie werkte mr. M. Koek als stagiaire bij de kinderenrechtenorganisatie Defence for Children, op de afdeling Kinderrechten & Migratie.

Mr. M. Koek heeft de afgelopen jaren ruime ervaring opgedaan in het bestuursrecht, in het bijzonder op het gebied van het vreemdelingenrecht, als juridisch medewerker op een ander gerenommeerd kantoor. Sinds juli 2015 is zij als advocaat werkzaam bij Taspinar Advocatuur.

Mr. M.J.N. Koek heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht ( Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Jeugdbeschermingsrecht Ouderschap en erkenning)
Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.