Mr. Z. Taspinar

Advocaat

Na haar studie Rechtsgeleerdheid aan de Vrije Universiteit te Amsterdam is mr. Z. Taspinar sinds 2007 werkzaam als advocaat. In de eerste vijf jaar is zij werkzaam geweest bij het mede door haarzelf opgerichte Advocatenkantoor Zeeburgerdijk.

In 2012 heeft zij ervoor gekozen onder haar eigen naam verder te gaan. Mr. Z. Taspinar is gespecialiseerd in meerdere rechtsgebieden, te weten personen- en familierecht, sociaal zekerheidsrecht, arbeidsrecht, algemeen civiel recht en bijstandszaken.

De nadruk ligt vooral op het personen- en familierecht. Mr. Z. Taspinar is lid van de Vereniging Sociale Advocatuur Amsterdam (VSAA) en de Vereniging Jeugdrecht Advocaten Amsterdam (JRAA). Mr. Z. Taspinar zegt waar het op staat. Een echtscheiding levert vaak pijn en onzekerheid op. Daar houdt mr. Z. Taspinar rekening mee, maar juist dan is het goed om een advocaat te hebben die duidelijkheid schept. Ze is praktisch en doelgericht. Als de kaders duidelijk zijn, kunnen realistische doelen worden gesteld en in overleg een plan van aanpak worden gemaakt. Deze zal met hart voor de zaak worden uitgevoerd.

Mr. Z. Taspinar heeft in het rechtsgebiedenregister van de Nederlandse orde van advocaten de volgende hoofd- (en sub) rechtsgebieden geregistreerd:
Personen- en Familierecht ( Echtscheidingen, alimentatiezaken, omgangsregelingen Jeugdbeschermingsrecht Ouderschap en erkenning)
Op grond van deze registratie is hij/zij verplicht elk kalenderjaar volgens de normen van de Nederlandse orde van advocaten tien opleidingspunten te behalen op ieder geregistreerd hoofdrechtsgebied.